Return to site

6 tips: Kom godt i gang med MTB Agent appen

Vi har prøvekjørt appen. Her er våre tips for enkel bruk.

1# Opplad telefonen fullt og ta med batteripakke.
Det er ingen hemmelighet at iPhones ikke har markedets beste batterilevetid. Derfor anbefaler vi alltid å ha fullladet batteri når du skal bruke MTB Agent på tur. En ekstern batteripakke kan være en genial hjelp når du står midt på fjellet og batteriet lyser rødt. Biltema selger en rimelige variant til 129,-. Vurder også beskyttelsesetui så telefonen er like fin når du kommer tilbake fra tur.
2# Ha telefonen lett tilgjengelig.
Ligger telefonene nederst i sekken, blir den ofte liggende der. Ha telefonen tilgjengelig, så du enkelt kan legge inn en kommentar.
Du kan ikke alltid planlegge når det er relevant å bruke MTB Agent – f.eks. når du plutselig kommer over den perfekte flytstien, eller når skiltingen burde vært bedre. Ble stien plutselig til et gjørmehull? Ta frem MTB Agent og dokumenter det.
3# Skriv gjerne på engelsk...eller norsk.
Er du komfortabel med det, så skriv gjerne på engelsk i appen. Det gjør det enklere for oss å jobbe med datene sammen med våre venner i Sveits. Men om du foretrekker norsk, er det også helt greit. Det viktigste er at du bruker appen. 
4# Ta flere bilder.
Bildefunksjonen i MTB Agent appen er et effetivt verktøy til å formidle det du opplever fra sykkelsetet. Bruk den gjerne hyppigt, så vi etterfølgende får best mulig inntrykk av forholdene. Ta gjerne bilde langt fra og nærme. Det er også mulig å laste opp bilder etterfølgende på mtbagent.com.
5# Det er lov å jukse: Bruk mikrofon
Dette er en funksjon vi har blitt glad i. Når du bruker MTB Agent på tur, kan det bli noen stopp underveis. Med litt tilvenning går det raskt å legge inn input, men i blant ønsker du kanskje å komme raskest mulig videre – f.eks. hvis været er dårlig. Da kan det være praktisk å bruke mikrofonfunksjonen. Velg kategori, bedøm og tal inn en kort beskjed. Når du kommer tilbake fra tur, kan du skrive inn beskjedene via din bruker på Mtbagent.com.
6# Bedøm alt. Også det du manglet på turen din.
Terrengsykling er mer enn stiene. Som terrengsykkelgjester ønsker vi transportløsninger, sykkelvennlige hoteller, sykkelverksted og et levende terrengsykkelmiljø. Spør gjerne den lokale bussen om det er mulig å transportere sykkel. Har hotellet sykkeloppbevaring og kan de gi deg råd om de beste terrengsykkeltilbudene på destinasjonen? Er det after bike på den lokale pubben, eller er alt stengt når du kommer tilbake etter en lang dag på fjellet? Er det mye terrengsyklister på stiene, eller deltar du på en terrengsykkelevent? Bedøm det.
Bilde: Vegard Breie, Ål Utvikling/Hillbilly MTB
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK